Блог команії StroySauna


Дров'яні печі ПАЛ або Новаслав. Який вибір є кращим?
22.02.2022

На сьогоднішній день асортимент дров'яних печей для лазень та саун вражає своєю кількістю. На ринку представлені найрізноманітніші моделі від європейських та українських виробників. Для приміщення будь-якої площі можна підібрати опалювальний пристрій, який зможе нагріти повітря до потрібної температури. Порівняно з іншими конструкціями дров'яні печі для лазні менш затратні та простіші в експлуатації.

Детальніше
Електрокам'янки для сауни – сучасні та надійні пристрої
22.02.2022

Про користь банних процедур для здоров'я людини знали ще наші предки. Майже кожен будинок мав свою лазню. І, звичайно, її невід'ємним елементом вважалася дров'яна піч. Повільне потріскування дров, заспокійливий вигляд полум'я створювали надзвичайно затишну атмосферу. Часи минули, але любов людей до лазень та саун лише збільшилася. Зараз це чудове місце для теплої та веселої зустрічі з друзями, чудовий спосіб відпочити після роботи. Також змінилася і техніка для обігріву. Зараз поруч із дров'яною печею використовується її сучасний та функціональний аналог – електропіч кам'янка для сауни.

Детальніше
Дров'яні печі для сауни Harvia – елегантний дизайн та висока продуктивність
22.02.2022

Одним із найважливіших елементів будь-якої лазні чи сауни є піч на дровах. Вона не тільки сприяє швидкому нагріванню приміщення, але й створює особливу атмосферу тепла та затишку. До її вибору потрібно підходити відповідально, адже вона відповідає за підтримання особливого клімату у парній. Без оптимального рівня пари та температурного режиму, ви не зможете відчути справжній дух лазні та, отже, відпочити. Тому віддати перевагу варто перевіреним виробникам із багаторічним досвідом.

Детальніше
 Якими мають бути світильники для лазні та сауни?
22.02.2022

Яка мета відвідування лазні та сауни? Насамперед, це відмінний спосіб відпочити та провести час із друзями. А вже згодом це місце для гігієнічних процедур. Тому в парній важливо не тільки функціональність приміщення та якість електропечей, а й загальна атмосфера повного розслаблення. І велику роль у її створенні відіграє освітлення.

Детальніше
Вагонка
22.02.2022

Одним із найкращих оздоблювальних матеріалів для лазні є вагонка. Вона абсолютно універсальна і підходить не тільки для стін, а й для підлоги, стелі. Вона не тільки не боїться високих температур та підвищеної вологості, але й закриває собою утеплювач та пароізоляцію стін. До того ж, привабливий зовнішній вигляд лазні радуватиме око всіх поціновувачів такого способу провести час.

Детальніше
Термоізоляційні плити Super Isol – надійна теплоізоляція бань та саун
28.01.2022

У облаштуванні лазні чи сауни важливу роль відіграє якісна теплоізоляція. Адже для того, щоб парна функціонувала на повну потужність, потрібно уникнути тепловтрат. Будь-який матеріал для цього не підійде, він повинен мати високу стійкість і міцність. Потрібно врахувати, що він буде весь час перебувати під дією високих температур.

Детальніше
Як вибрати матеріали для лазні та сауни?
28.01.2022

Напевно, складно буде знайти людину, яка б не любила ходити в лазню. Окрім чудового місця для відпочинку. Це ще й велика користь здоров'ю. Але відвідувати лазню на постійній основі – недешеве задоволення. Набагато краще побудувати власну біля будинку чи дачі та проводити там стільки часу, скільки захочеться.

Детальніше
Найкраще облицювання для лазні та сауни – плитка талькомагнезит та талькохлорит.
28.01.2022

Коли ви починаєте облаштування парної, перед вами виникає кілька важливих питань. І одне із них – який матеріал для облицювання лазні чи сауни вибрати? Адже хочеться, щоб він радував око гарним зовнішнім виглядом, і водночас виконував усі свої функції.

Детальніше
 Гімалайська сіль для лазні: застосування та корисні властивості
28.01.2022

Для багатьох людей лазня – це не просто місце, де можна помитися. Це чудова нагода зміцнити здоров'я, підняти бадьорість духу, розслабитися та підвищити імунітет. Лазневі процедури ефективні при багатьох хворобах, сприятливо впливають на стан шкіри та внутрішні органи людини.

Детальніше
Двері для сауни та лазні: як не помилитися у виборі?
28.01.2022

Однією з найважливіших складових парної є двері. Вони не просто встановлюються для краси, але й утримують тепло та вологу всередині приміщення. Тому до їхнього вибору потрібно підійти дуже відповідально. Адже хочеться купити двері в парну, які будуть служити довгі роки, не втрачаючи своєї якості та форми.

Детальніше
Вагонка для лазні: особливості вибору
15.12.2021

Правильне внутрішнє оздоблення має таке ж важливе значення, як вибір печі в баню. Вона відповідає за теплоізоляцію, комфорт та допомагає уникнути тепловтрат. Фахівці вам в один голос скажуть, що найкращий варіант для внутрішньої обшивки - це вагонка для лазні.

Детальніше
Надійні пічні дверцята – окраса та захист вашої печі
15.12.2021

Комплектуючі для каміна або печі потрібні не тільки для красивого зовнішнього вигляду, але також для безпеки та функціональності. З їх допомогою користуватися опалювальним обладнанням стає простіше і зручніше.

Детальніше
Показано з 1 по 17 із 17 (1 сторінок)